Ski/langrenn

Ski/langrenn

Lysløyperenn

Det arrangeres i utgangspunktet lysløyperenn hver onsdag kl. 18 i lysløypa fra etter nyttår frem til påske. Dette er et lavterskeltilbud for alle unger. Aktivitetsgruppa er ansvarlig for organiseringen, foreldre serverer varm saft, deler ut startnummer og tar tiden på de som ønsker det. Skigruppa er ansvarlig for kontakten med løypekjørerne og å informere om dersom det blir avlyst. Informasjon til barn/foreldre blir gitt via Spond.

Kontaktperson i Aktivitetsgruppa: Kristin Alnæs.
Kontaktperson i Skigruppa: Torgeir Grothe Lien.

Skileik

Det arrangeres skileik/skitreninger en dag i uka i vintersesongen. Dette er for de som ønsker faste langrennstreninger gjennom vintersesongen. Det blir mest fokus på læring gjennom leiker, men det blir også teknikktrening. Passer best for barn og ungdom i 2.–8. klasse. Tilbudet har faste skitrenere. Mer informasjon blir gitt via Spond.

Klubbmesterskap

Det arrangeres klubbmesterskap i mars hvert år. Dette er et lavterskelskirenn med fine premier til alle barn, og med mange flotte uttrekkspremier til alle som deltar. Kiosksalg og god stemning med masse publikum som heier.

Skiløyper

All løypekjøring nedi bygda og på fjellet blir gjort på dugnad for idrettslaget. Tråkkemaskina på fjellet er eid og driftet av Arvid Gjerde AS som sponsing av idrettslaget, mens idrettslaget eier tråkkemaskina nedi bygda. Alle løyper logges på https://loyper.net/ I tillegg logges løypene på fjellet på https://skisporet.no/

Løypekjørere lysløypa/Vikdalen

Kåre Bø
Arve Bø
Håkon Hjelden

Løypekjørere fjellet

Arvid Gjerde
Stig Rune Grønning
Helge Gjerde
Sverre Skjelbostad (scooterløyper)
Ole Skjelbostad (scooterløyper)

Kontakt

Leder i skigruppa: Torgeir Grothe Lien, tlf 97 68 92 14