Klubbklær

ADIDAS

Vi jobber for å gjøre Adidas-kolleksjonen tilgjengelig for alle våre medlemmer. Våre to hovedsponsorer, Arvid Gjerde AS og Sparebanken Møre, vil være profilert på Adidas-kolleksjonen. Mer informasjon kommer.

SWIX

Innfjorden IL tilbyr skiklær fra Swix til barn og voksne (klær som også kan brukes når en ikke går på ski).

Klærne bestilles i nettbutikk: www.bravteamwear.no Velg «Teamshop». Brukernavn: Innfjorden

I nettbutikken vil dere finne oversikt over det aktuelle sortimentet, størrelsesguide, prisliste og nærmere informasjon om hvordan kjøp foretas. Vi gjør oppmerksom på at bildene på nettsiden er standard illustrasjonsbilder. Alle produkter som blir bestilt blir levert i Innfjorden ILs eget design. Prisene vil være langt lavere enn det som er veiledende på identisk tøy (uten klubbprofil) i vanlig butikk. Klær som kjøpes i nettbutikken leveres innen ca. 7-8 uker. Det er verken angre- eller bytterett.

Klærne må handles i gitte tidsperioder:

Swix-klubbklær kan bestilles fra nettbutikken i uke 42 hvert år (uka etter høstferien). I løpet av denne uka arrangerer vi klubbkveld hvor en kan prøve klær og få hjelp til bestilling, i tillegg til at alle som vil kan kjøpe og selge brukt vinterklær og -utstyr. Klubbkvelden er en fin anledning til å selge og kjøpe brukte klubbklær mellom medlemmer, i stedet for å bestille nytt. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Vi har et begrenset varelager som er til salgs hos Sport 1 Åndalsnes. Ta turen innom der og se hva som er til salgs, eller ta kontakt med Hilde for å få oversikt over varebeholdningen og størrelser vi har inne.

Idrettslaget har inngått samarbeidsavtaler med Arvid Gjerde AS, Sparebanken Møre, Plasto, Grande, Edvin Gjerde Transport, Brødrene Ulvestad Cementvarefabrikk, Byggmester Gridset og Sport 1 Åndalsnes, som alle er profilert på kolleksjonen. Tusen takk til alle våre sponsorer!

klaer resize